De kans op een storing of defekt verkleinen

Maak gebruik van onze onderhoudsservice !

Ook een goed produkt heeft onderhoud nodig. Zelfs de robuuste deuren. Om betrouwbaar en gebruiksvriendelijk te blijven functioneren is een jaarlijkse check-up geen overbodige luxe.

U kunt hiervoor een onderhoudscontract met ons afsluiten. Hiermee bent u verzekerd van technische ondersteuning na een calamiteit. Bv: Wanneer u een aanrijdschade heeft en u deur niet goed meer is af te sluiten.

Een slecht functionerende deur leidt tot onveilige situaties, tijd en/of warmte verlies, met het onderhoudscontract beperkt u de overlast tot een minimum. Een zeker gevoel!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Kosten

Voor de prijs (afhankelijk van het aantal deuren) hoeft u het niet te laten. ONderhoud kan bovendien veel geld besparen. U voorkomt hoge uitgaven achteraf door overmatige slijtage en u verlengt de levensduur van u product aanzienlijk. Alle producten van gangbare merken zijn op te nemen in het onderhoudscontract.

Veiligheid

De arbeidsinspectie en uw verkeraar stelle strenge eisen aan de veiligheid en de werking van de aanwezige bedrijfsdeuren. Voor de Arbo-wetgeving en voor uw brand- en inboedelverzekering is onderhoud aan de bedrijfsdeuren over het algemeen tenminste eenmaal per jaar verplicht. Jaarlijks onderhoud kan u ook om die reden veel ellende besparen. Neeem daarom geen onnodig risico!

Enkele voordelen met een onderhoudscontract:

  • Gegarandeerd 365 dagen per jaar en 24 uur per dag technische ondersteuning
  • Voorrang bij calamiteiten en storingen. (nog dezelfde dag een monteur aan de deur)
  • Langere levensduur van u product
  • Onderhoudssticker als erkend keurmerk voor verzekeraar en de arbeidsinspectie

Met het afsluiten van een onderhoudscontract bent u er zeker van dat u producten goed en veilig blijven functioneren.

Bespaar niet op onderhoud, u bedrijf is het waard
Contact Aanvraag onderhoudscontract

Wat onze klanten zeggen

Referentie: aandrijving

Mijn ouders zijn al een dagje ouder en voor hun 35 jaar trouwjubileum deden we ze een automatisch garagedeur kado. Lavrijsen Sectionaaldeuren installeerde deze voor ons volgens afspraak.

Referentie: garagedeuren

Nieuwe garagadeuren laten installeren door Lavrijsen Sectionaaldeuren prachtig vakmanschap - meteen onderhoud afgesloten - nu kan ik jaren verder zonder zorgen!