Bedrijfsdeuren, snelloopdeuren, brandwerende deuren en roldeuren

Wij leveren alle oplossingen in bedrijfsdeuren

Wij zijn specialist als het op bedrijfsdeuren aankomt. We zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Wij kijken naar lichtinval, isolatie, onderhoud en automatisering met de beste oplossing, prijs kwaliteit voor uw bedrijf.

Snelloopdeuren

Snelloopdeuren

Overhead deuren, ook wel snelloopdeuren genoemd en industriële toepassingen. Deuren voor parkeergarages, industriële loopdeuren, en aandrijvingen op alle systemen. Daarnaast hebben we alle expertise in huis voor service en onderhoud aan bedrijfsdeuren.

meer informatie »
roldeuren

Roldeuren

Roldeuren zijn het meest geschikt voor grote deurafmetingen. Zijn optioneel te voorzien van beglazing en zijn standaard geïsoleerd. Deze uitermate betrouwbaar deuren zijn ideaal voor zowel binnen als buiten toepassingen. En zijn verkrijgbaar met diverse bedieningssystemen en elektrisch bedienbaar.

meer informatie »
Strokengordijn

Stroken gordijn

Een strokengordijn is de meest economische oplossing tegen tochtproblemen. Onze strokengordijnen zijn eenvoudig te monteren en kunnen jaarlijks honderden euro's op uw energiekosten besparen.

meer informatie »
Service en onderhoud

Service en onderhoud

Wij dragen service en onderhoud hoog in ons vaandal. Heeft uw bedrijf nood aan een betrouwbare partner voor service en onderhoud dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren al 15 jaar bedrijfsdeuren en hebben de nodige expertise in huis. Tevens is er de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten.

meer informatie »

Wat onze klanten zeggen

Referentie: garagedeuren

Nieuwe garagadeuren laten installeren door Lavrijsen Sectionaaldeuren prachtig vakmanschap - meteen onderhoud afgesloten - nu kan ik jaren verder zonder zorgen!

Referentie: bedrijfsdeuren

Voor het vernieuwen van onze versleten bedrijfsdeuren, waren wij bij Lavrijsen Sectionaaldeuren aan het juiste adres. Installatie en service 100 % tevreden.