Sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren

Lavrijsen Sectionaaldeuren is de specialist in garagedeuren

Sectionaaldeuren, openslaande garagedeuren, ook voor accessoires en automatisering. Service en onderhoud binnen de 24u

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren

Wellicht de meest verkochte garagedeur van het moment. Een handbediend of elektrisch sectionaal garagedeur biedt u comfort, uitstraling, gemak, isolatie en veiligheid. Ook leverbaar met loopdeur. Tevens verzorgen wij ook service en reparatie.

meer informatie »
Zijwaartse sectionaaldeuren

Zijwaartse sectionaaldeuren

Wilt u een garagedeur met toch het gemak van een loopdeur? Dan kunt u kiezen voor de zijwaartse garagedeuren. U hebt alle voordelen van een sectionaaldeur met loopdeur, maar dan drempelloos en prijstechnisch aantrekkelijk.

meer informatie »
Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur geeft uw huis een mooie uitstraling, goede isolatie, veel gemak, brede doorgang, en is inbraakwerend.

meer informatie »
Kanteldeuren

Kanteldeuren

Meer en meer komt de sectionaaldeur in opkomst. Maar de kanteldeur is ook nog in trek. Kanteldeuren van nu zijn prijstechnisch interessant, veilig en leverbaar met loopdeur.

meer informatie »

Wat onze klanten zeggen

Referentie: bedrijfsdeuren

Voor het vernieuwen van onze versleten bedrijfsdeuren, waren wij bij Lavrijsen Sectionaaldeuren aan het juiste adres. Installatie en service 100 % tevreden.

Referentie: aandrijving

Mijn ouders zijn al een dagje ouder en voor hun 35 jaar trouwjubileum deden we ze een automatisch garagedeur kado. Lavrijsen Sectionaaldeuren installeerde deze voor ons volgens afspraak.