Snelloopdeuren Novoferm

Bedrijfsdeuren worden samengesteld uit verschillende secties, van bijvoorbeeld staal of aluminium. dit geeft u de mogelijkheid uw overhead deur zelf te configureren voor de gewenste uitstraling en afmeting. Onze bedrijfsdeuren kunnen in elke gewenste RAL kleur worden uitgevoerd. Wij hebben alle expertise in huis om ook voor complexe situaties passende overheaddeuren te ontwikkelen.

Snelloopdeuren Novoferm
Snelloopdeuren Thermo

Thermo

Als energie de bepalende factor is

De Thermo sectionaaldeur is samengesteld uit 45 mm dikke stalen sandwichpanelen. Deze hebben een uitstekende thermische isolatie. Voor verwarmde bedrijfsruimten biedt de Thermo sectionaaldeur daarom een goede oplossing. De panelen kunnen van diverse vensters worden voorzien. Ook kunnen er probleemloos combinaties worden gemaakt met Novolux panelen. Een geïntegreerde loopdeur behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Snelloopdeuren Novolux

Novolux

Als licht de bepalende factor is

De Novolux sectionaaldeur bestaat uit een raamwerk van volledig nieuw ontworpen aluminium profielen. Het paneel is sterker dan ooit. Minder tussenstijlen zorgen voor maximale lichtinval. Een grote diversiteit aan vullingen is mogelijk, waaronder afsluitbare ventilatieroosters. Het bodempaneel is uitgevoerd met een Thermo of Stucco vulling.

Snelloopdeuren EVA Highspeed

EVA Highspeed

Door de hoge openingssnelheid van de deur kan bij frequent gebruikte openingen de combinatie met een snelroldeur komen te vervallen. Een aanzienlijke kostenbesparing! De uitvoering van het deurblad en beslag is identiek aan die van de standaard overheaddeuren.

Bekijk fotogalerij Contact

Wat onze klanten zeggen

Referentie: garagedeuren

Nieuwe garagadeuren laten installeren door Lavrijsen Sectionaaldeuren prachtig vakmanschap - meteen onderhoud afgesloten - nu kan ik jaren verder zonder zorgen!

Referentie: bedrijfsdeuren

Voor het vernieuwen van onze versleten bedrijfsdeuren, waren wij bij Lavrijsen Sectionaaldeuren aan het juiste adres. Installatie en service 100 % tevreden.