Zijwaartse sectionaaldeuren Novoferm

De zijwaartse sectionaaldeur van Novoferm is ideaal als u even snel iets uit de garage wilt pakken; de hele garagedeur hoeft dan niet geopend te worden. De deur draait altijd naar binnen. Wel zo veilig bij gebruik tijdens hevige windvlagen, en praktisch bij beperkte ruimte voor de garage.

Zijwaartse sectionaaldeuren Novoferm

Het deurblad bestaat uit verticaal aan elkaar verbonden stalen panelen met een dikte van 45 mm. De panelen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: verticaal smal, vlak en cassette. De panelen worden geleverd in designs woodgrain en Golden Oak. Vrijwel alle RAL-kleuren zijn leverbaar. De panelen zijn voorzien van een vingerknelbeveiliging. Tussen de panelen is een rubber afdichtingsprofiel aangebracht.

Het kozijn is een zelfdragende staalconstructie met rondom een borstelafdichting. Alle metalen delen zijn thermisch verzinkt.

Bij Novoferm zijwaartse sectionaaldeuren zijn diverse accessoires leverbaar.

Bekijk fotogalerij Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Referentie: garagedeuren

Nieuwe garagadeuren laten installeren door Lavrijsen Sectionaaldeuren prachtig vakmanschap - meteen onderhoud afgesloten - nu kan ik jaren verder zonder zorgen!

Referentie: bedrijfsdeuren

Voor het vernieuwen van onze versleten bedrijfsdeuren, waren wij bij Lavrijsen Sectionaaldeuren aan het juiste adres. Installatie en service 100 % tevreden.